label

Wednesday, 4 May 2011

senyum

Date:
3 May 2011

Venue :
Palm Garden Hotel
The Park

Mood :
everything turn xcting wen im with my nakama :)

Nakama :
Lyn Lyly, Hafi's Hashim
while Alex Kong bz cari keje

semalam, 3/5 pukul 3ptg i n my lovely nakama Lyn Lyly pg interbiu kat Palm Garden Hotel Putrajaya,, sebenarnya Lyn Lyly je ade interbiu haritu, aku nye harini weyh 4/5,, tapi sebab aku bawak dia, so aku nyemak la skali amik pas sume pastu teman dia g HR nye opis,, pendek cite dia nak interbiu 2² skali,, weyh! paham tak aku tak bawak resume sijil2 keparat sume tuh ?? adoi,, pk punya pk, redah je la :)

dengan penuh rasa was² nya kitorg pon ikot la sorang encik ensem ni,, aku dengan selamber pakai sua jeans dgn kasut selipar jamban tapi sempat tuka la sebab kereta dekat je paking! haha,, encik ni memang cool sebab dia interbiu kitorg serentak,, so tade la cuak tahap gunung everest,,boleh la main2 mata dgn Lyn Lyly jap,,kemudian dlm bilik meeting tuh, encik ensem itu dengan penuh semangatnya dia bercerita semua pasal resort tersebut tmasuklah tourism planning untuk 3 4 5 6 taun depan,, haha,, dengan penuh kusyuk n muskil nya kitorg pon dengar dgn besemangat.. cerita punya cerita,, last2 dia sebut jugak!! "TECHNICALLY U BOTH DA DAPAT LA KERJA NI" ,, isnin ni boleh mula! hahahahahahahahha
omg! senyum weyh ta boleh stop smpai la balik, tido pon snyum..

tapi lepas je kua dari bilik meeting tuh, terus kol nakama² kitorg la Hafi's Hashim n Alex Kong,, Hafi's Hashim n ALex Kong masih mengali lubang kerja,, wish u both gud luck :) then sebab tlalu happy n senyum yg tak boleh nak hilang, kitorg menuju ke umah Hafi's Hashim, amik dia pastu lepak minum kat Bidor Cafe,, pastuh cerita² detik cemas sblum dan selepas kejadian,, hujan lebat gila start dari kitorg otw g uma Hafi's Hashim,, so lepak Bidor Kafe tu smpai ujan reda,, then g The Park dekat situ2 je, bjalan2 menghabiskan masa lagi weyh,, kitorg kan tade keje lagi! haha pastu da bosan nak mati, kitorg pon balik kajang,, n then aku g anta Lyn Lyly balik sentul :)

hafi's hashim tiru gaya hantu yang slalu org nampak kat the park! haha

kitorang memang tade kejeeee

korang ingt korang je tau shuffle? aku pon tau la weyh!
padahal nak jatuh,,haha

budak gileee

happy :)



thats all for today,, thank you, muah muah!

3 comments:

  1. wah2 jeles i taw..hehehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha,, u workaholic sngt sygg,,
    sape suruh

    ReplyDelete
  3. aku rase law ko pkai slipe jamban je pun dh leh dpt keje dah ery...
    *epul*

    ReplyDelete